bootstrap templates

Dobavljači

U mogućnosti smo da ponudimo širok spektar proizvoda i rešenja prema Vašim potrebama, bilo da je u pitanju oprema za testiranje i merenje, za nadzor ili ultrabrzo snimanje, za kontrolu procesa u industriji i automatizaciju.

Dole su navedeni neki od proizvođača čije proizvode možemo da isporučimo, a uvek nam možete poslati upit i potrudićemo se da Vam obezbedimo najbolji proizvod u skladu sa Vašim potrebama.

Mobirise

AOS Technologies AG

AOS Technologies AG je vodeći svetski proizvođač brzih kamera, brzih streaming sistema, koji nude vrhunsku opremu za svoju široku bazu korisnika.

AOS proizvode koriste proizvodne kompanije za svoje industrijske primene, kao i renomirani proizvođači automobila širom sveta, njihova oprema se koristi u dubinskim istraživačkim projektima renomiranih univerziteta, a koriste se i u odbrambenoj industriji za ultrabrzo snimanje testova separacije.

Mobirise

Nordic Transducer Teknik

Nordic Transducer Teknik je danska kompanija koja je osnovana 1985. godine.

Njihova gama proizvoda se konstantno povećavala od osnivanja sa velikim brojem tipovia pretvarača i senzora, i njihov program na današnji dan obuhvata mnoga rešenja za sve tipove opšte industrije.

Mobirise

Divize b.v.

DIVIZE je osnovana 2006. godine i specijalizovana je za razvoj elektronike za industrijsku automatizaciju, opremu za testiranje elektronskih petlji, monitoring kiseonika i kontrolera za steper motore.

Takođe mogu razviti proizvode za posebne potrebe korisnika, ili modifikovati standardizovane proizvode u skladu sa potrebama kupca. MNodifikacija može uključivati samo prilagođen logo ili promenjenu funkcionalnost, ali i sasvim novi način korišćenja.

Mobirise

Dynisco

Poznat širom sveta po najsofisticiranijim proizvodima za merenje pritiska, temperature i kontrolu za industriju ekstruzije plastike, Dynisco već 60 godina razvija inovativna, visokokvalitetna rešenja za ovu industriju, uz pomoć ekspretize svojih inžinjera koji u proseku imaju 15-20 godina iskustva.

Dynisco senzori, kontrolni uređaji i analitički instrumenti dokazano nude bolju kontrolu. smanjeno vreme zastoja u procesu proizvodnje, minimalni otpad, kao i pouzdanost i radni vek bez premca.

Mobirise

Mirion Technologies

Mirion Technologies je svetski snadbevač inovatinih i  ekonomičnih rešenja za nuklearna merenja koja se koriste širom sveta radi održavanja bezbednosti osoblja, procene stanja nuklearnih postrojenja, kao i zaštitu javnosti i životne sredine.

Mirion Technologies je vodeći proizvođać analitičkih instrumenata, sistema i usluga za detekciju nuklearne radijacije, nuklearnu fiziku i rentgensku elemantarnu analizu.

Mobirise

Lansmont Corporation

Lansmont Corporation najveći je svetski dobavljač vrhunske opreme za merenje, testiranje i monitoring.

Inžinjeri zaduženi za proizvodnju i pakovanje se oslanjaju na opremu Lansmont-a kako bi otkrili ograničenja i nepoznanice tokom transporta njihovih proizvoda i okruženja tokom eksploatacije. Njihovi proizvodi mere realnu dinamiku i simuliraju je u laboratorijskom okruženju.

Mobirise

AOiP Instrumentation

AOiP nudi visokokvalitetne robusne instrumente, softver i usluge vezane za sledivost, kalibraciju, nadzor i validaciju procesne opreme.

Njihova rešenja za testiranje i merenje pogodna su za bilo koju industriju, kao što su farmaceutska industrija, metalna industrija, naftna i gasna industrija, automobilska industrija, za upotrebu u svemiru i u pomorstvu, industriju hrane i pića,, petrohemiju, tretman papira/drveta/vode, za obrazovanje i istraživanje...

Mobirise

INDUKEY®/GETT

GETT koristi brend InduKei® za proizvodnju proizvoda za unos podataka, kao što su industrijske tastature spremne za upotrebu, medicinske tastature spremne za upotrebu i pojedinačne prednje panele sa dugmadima, tasterima, klasičnim ekranima i ekranima osetljivim na dodir, kao i  drugim kontrolnim elementima.

Paleta tastatura takođe sadrži razne pokazivačke uređaje kao što su touchpad, trackball, mousebutton i joystick. Njegova ponuda uključuje membranske, silikonske, kapacitativne tastaure, kao i tastature od nerđajućeg čelika.

Mobirise

VarTech Systems Inc.

VarTech Systems Inc proizvodi displeje i pločaste računare za upotrebu u teškim radnim okruženjima - u rudarstvu, za montažu u morska plovila, za upotrebu u proizvodnji gasa i nafte, preradi hrane, farmaciji,  u transportu, kontroli procesa,  proizvodnji nafte i gasa,  automatizaciju itd.

VarTech industrijski monitori i panelni računari dostupni su sa ekranima veličine od 6,5 “do 43” sa mnogo robusnih funkcija i opcija kako bi se uklopili u bilo koje okruženje i primenu. VarTech proizvodi su napravljeni tako da zadovoljavaju NEMA 4/4X (IP65/66) standarde zaštite kako bi se osigurala pouzdana usluga u otežanim radnim okruženjima, dok visokokvalitetni LCD paneli i računarske komponente omogućuju njihovim proizvodima da ispune kritične zadatke.

Mobirise

EMETA Encoders AB

EMETA Encoders AB su se etablirali kao proizvođač robusnih i čvrstih rotacionih enkodera, kako inkrementalnih enkodera za merenje brzine ili aplikacija za kontrolu kretanja, tako i apsolutnih enkodera koji se prvenstveno koriste za primenu u pozicioniranju.

Ono što je zajedničko za njihove kupce je potreba za robusnim, pouzdanim i proizvodima sa dugim radnim vekom.

Mobirise

ACL Staticide® Inc.

Već više od 40 godina ACL, Inc. razvija inovativne proizvode za specijalno čišćenje i statičku kontrolu. Njihovo ime Staticide® postalo je sinonim za kvalitetna, pouzdanosa i ekonomična proizvodna rešenja.

Proizvodi, programi i oprema za testiranje i merenje ACL-a pomažu proizvođačima da uspešno eliminišu statičke probleme u gotovo svim oblastima rada i montaže.

Mobirise

Advanced Input Systems

Advanced Input Systems se bave projektovanjem i proizvodnjom senzornih i kontrolnih rešenja (složeni kontrolni paneli, sistemi korisničkog interfejsa i integracija dodirne tehnologije) za proizvođače originalne opreme (OEM) u medicinskoj, igračkoj, industrijskoj, pomorskoj, transportnoj i odbrambenoj industriji.

Za više od 1000 kompanija, oni su inkorporirali bilo koju tehnologiju za prikaz i unos podataka od strane korisnika.

Mobirise

ECOFIT

Ecofit - stručnjaci za ventilacione sisteme, projektuju i proizvode jednofazne i trofazne asinhrone AC, bez četkice i elektronički komutirane (EC) motore za centrifugalne ili aksijalne ventilatore.

Njihovi DC ventilatori nude projektnim inženjerima širok spektar mogućnosti projektovanjakako bi udovoljili potrebama korisnika. Različiti naponi, brzine, sistemi ležaja i konfiguracije zaključavanja pružaju inženjeru mogućnost odabira potrebnih performansi.

Mobirise

Amphenol ICC

Amphenol ICC, divizija Amphenola, svetski je lider koji nudi rešenja za međusobno povezivanje na tržištu informacija, komunikacija i komercijalne elektronike.

Oni projektuju ii proizvode široku paletu inovativnih konektora, kao i kablovskih sklopova za različite aplikacije, uključujući servere, skladišta podataka, centre podataka, umrežavanje, industrijsku, poslovnu opremu i automobilsku industriju.

Mobirise

FuG Elektronik GmbH

Kao međunarodni proizvođač, FuG Elektronik GmbH razvija, proizvodi i prodaje visokonaponska, srednjenaponska i niskonaponska napajanja od 1978. godine. Rešenja specifična za kupca zaokružuju njihov portfolio. Kao globalni igrač, FuG Elektronik uživa odličnu reputaciju u svetu i lider je na svetskom tržištu u mnogim segmentima.

Their high-precision power supplies for low- and high-voltage are being used in research, development, industry and for other special applications.Njihova visoko precizna napajanja za niske i visoke voltaže se koriste u istraživanju, razvoju, industriji i drugim specijalnim primenama.

Mobirise

Konepaja-Heinä Oy

Konepaja-Heinä Ltd. je finska kompanija osnovana 1988. godine. Ponosni su što svojim kupcima pružaju inovativne uređaje za testiranje sa CE oznakom, dobru ličnu uslugu i pouzdano partnerstvo.

Njihove glavne proizvode, Tumble Tester II, Drop Tester DT2000s i Abrasion Tumbler 640/3i koriste desetine proizvođača elektronike širom sveta.

Mobirise

iX Cameras Ltd

iX Cameras je vodeća svetska tehnološka i proizvodna kompanija specijalizovana za oblast brzog (usporenog) snimanja. Na osnovu vlastitih inovativnih tehnologija, oni projektuju, proizvode i prodaju vrhunske ultra brze kamere i softver za širok spektar naprednih aplikacija za naučno istraživanje.

Njihova posvećenost za inovacijama i pomeranju granica nauke brzog video snimanja je razlog zašto razvijaju tehnički superiorne i jednostavne proizvode pomoću koji su potrebni njihovim kupcima kako bi postigli najveća naučna dostignuća i kreativnost. Inovativnost njihovih i-SPEED brendova kamera podržana je od strane njihovih timova za servis i podršku širom sveta, time obezbeđujući uspeh njihovih kupaca.

Mobirise

Mikrotron GmbH

Mikrotron je renomiraniproizvođač malih i posebno robusnih brzih kamera na međunarodnom tržištu industrijske obrade slika.

Digitalne kamere velike brzine imaju odlične tehničke karakteristike, npr. u pogledu rezolucije i fotosenzitivnosti, i koriste se za industrijske i naučne primene, kao i za sportsku analizu, reklame ili dokumentarne filmove.

Mobirise

RMS Dynamic Test Systems GmbH

RMS je proizvođač dinamičke opreme testiranje za automobilsku, vazdušno-kosmičku i vazduhoplovnu industriju, kao i za brodogradnju i istraživačke ustanove.

Već više od 40 godina RMS razvija i gradi dinamičke sisteme za testiranje - sa kontinuirano rastućim uspehom - čime uspostavlja ugled širom sveta za pružanje efikasnih rešenja za kupce.

Mobirise

MPL AG Elektronik-Unternehmen


Od 1985. godine, MPL AG je lider u industriji u razvoju i proizvodnji robusne elektronike bez ugrađenih ventilatora i ugradnih sistema za kupce koji zahtevaju visok kvalitet.

Danas se kompanije širom sveta oslanjaju na MPL proizvode. Koriste se za primenu na kopnu, na otvorenom moru i na dubinama ispod nivoa mora, na nebu iznad, kao i u svemiru. Mala potrošnja energije, produžena temperatura, visoka pouzdanost i dug vek trajanja postali su zaštitni znak MPL.

Mobirise

Judd Wire Inc.

Judd Wire Inc. je kompanija visoke tehnologije za proizvodnju ožičenja koja se specijalizovala za upotrebu termoseta sa umreženim elektronskim snopovima za izolaciju žica. Primenjujući tehnologiju umrežavanja za zračenje na izolacione materijale, Judd Wire ispunjava potrebe industrije žica i kablova za ekonomičnim, visoko efikasnim proizvodima.

Njihov tim inženjera za projektovanje, primenu i razvoj istražuje nove materijale i procese kako bi se udovoljilo zahtevnim prilagođenim aplikacijama. Judd Wire meoda i rigorozni inženjering procesa pomaže njihovim timpovima za proizvodnju i kontrolu kvaliteta u stalnom optimiziranju performansi proizvoda.

Mobirise

ITF Engineering GmbH


ITF Engineering GmbH je kompanija osnovana 1967. godine za opsluživanje industrije i postala je poznata kao dobavljač savremenih sistema za testiranje i kontrolu za proizvodnju i osiguranje kvaliteta elektronskih uređaja. Od 1978. godine, kompanija se specijalizovala za spajanje precizne analogne i digitalne elektronike kako bi dizajnirala i proizvela sopstveni modularni robotski sistem za upravljanje mikroprocesorskim upravljanjem.

Uspešno rešavanje specifičnih problema kupaca, često sa fizičkim i tehničkim zahtevima, dovela su kompaniju do svestranog modularnog sistema, otvarajući put za ispunjavanje novih specifičnih zadataka uz odobrene i pouzdane standardne module.

Adresa:

Omladinskih brigada 36
11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt:

Email: info@gistim.rs
GSM: +381 65 29 0000 2 

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak
09:00h - 17:00h