free simple website templates

AOS Kamere

Gis Tim je distributer kompanije AOS technologies AG iz Švajcarske, koja je jedan od lidera u proizvodnji ultra-brzih kamera i ultra-brzih striming sistema koje koriste vodeće svetske kompanije za primenu u opštoj industriji, nauci i istraživanju, automobilskoj industriji, kao i mnogi univerziteti širom sveta. Pored navedenih, njihovi proizvodi se koriste u odbrambenoj industriji pri veoma zahtevnim testovima.

U ponudi postoji veliki broj različitih tipova kamera i sistema i svaka može da bude proizvedena u posebnoj konfiguraciji - sve zavisi od primene kamere i zahteva korisnika.

Pored samih kamera, u ponudi se nalazi i veliki izbor prateće opreme koja obuhvata zaštitna kućišta kamere, transportne kofere, objektive, stative, rasvetu, kablove i konektore.

Uz pomoć AOS Imaging Studio v4 softvera, moguće je korišćenje kamere i podešavanje raznih parametara snimanja, rad sa video sekvencama, analiza i izvoz snimljenog materijala u više formata kao i još drugih opcija.

Na internet stranici proizvođača možete videti sve dostupne tipove kamera i njihove specifikacije.

Ukoliko ste zainteresovani za nabavku jedne od ovih kamera koje omogućavaju snimanje pri desetinama hiljada frejmova po sekundi, slobodno nam se obratite, pomoći ćemo Vam da u skladu sa Vašim potrebama pronađete rešenje koje bi bilo najbolje za vaše potrebe.

USLUŽNO SNIMANJE

Ukoliko je potrebno da određeni događaj ili proces koji se odvija veoma brzo snimite pri velikom broju frejmova po sekundi, moguće je iznajmljivanje kamere i opreme sa operaterom. 

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Dostupa kamera je model L-VIT 2500 čije su glavne karakteristike::
- snimanje u rezoluciji 1920x1080px sa 2500 fps
- snimanje pri većim brzinama uz smanjenu rezoluciju
- velika kompaktnost: dimenzije kamere su 75x75x75mm
- otpornost na šokove i G sile do 200G
- IRIG-B sinhronizacija

Kompletnu specifikaciju kamere možete videti OVDE

Adresa:

Omladinskih brigada 36
11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt:

Email: info@gistim.rs
GSM: +381 65 29 0000 2 

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak
09:00h - 17:00h